Despre Noi

Echipa Proiect-Lab

s-a unit pentru a realiza proiecte de amenajare a laboratoarelor si spatiilor tehnice la nivelul standardelor din literatura europeana de specialitate. Scopul nostru este de a livra proiecte corecte si complet functionale, care indeplinesc normele in vigoare nu doar in teorie, ci si implementat.

Proiect-Lab inseamna o echipa de profesionisti cu peste 9 ani de experienta in amenajarea laboratoarelor: suntem arhitecti si ingineri proiectanti cu un portofoliu profesional bogat in proiecte complexe de laborator.

Un capitol consistent din experienta noastra il constituie mobilierul tehnic specializat – mobilier de laborator.

Am proiectat mobilier pentru laborator si am realizat numeroase proiecte de mobilare. Etapa de mobilare este printre ultimele faze, intr-un proiect de amenajare. Multe din mobilarile pe care le-am realizat s-au concretizat in spatii preluate cu numeroase vicii la nivel de finisaje, instalatii si dotari, vicii care am observat ca, in ansamblul proiectului, aveau sa puna in pericol acuratetea rezultatelor procedurilor din laborator, sau chiar siguranta celor care aveau sa lucreze in acele spatii.

Astfel se justifica aparitia companiei Proiect-Lab.

La majoritatea proiectelor de mobilare laboratoare, am observat ca multi din beneficiari nu au apelat la o echipa de proiectanti, si au incercat sa gestioneze tot proiectul printr-un sef de laborator sau o echipa din personalul din laborator. In situatia altor proiecte,  beneficiarii au apelat la echipe de arhitecti si proiectanti care nu sunt la curent cu standardele si reglementarile de specialitate, rezultand proiecte doar partial corecte.

Din experienta proiectelor preluate defectuos la faze avansate, am constituit aceasta echipa care va sta la dispozitie pentru planificarea completa si corecta a laboratorului.

Cunoscand din timp detaliile laboratorului, veti sti cum trebuie facuta amenajarea, in cat timp, si mai ales, cat costa.

Doriti sa lucrati cu noi?

Cere o oferta